Delta i konferensen

 

 

Konferensmiddag, två luncher och fika under konferensens alla dagar ingår i priset. Sista dag för anmälan är den 20 september 2020. Observera att alla presentatörer också måste anmäla sig till konferensen och betala en deltagaravgift. Du anmäler ditt deltagande i konferensen genom att fylla i ett anmälningsformulär. Klicka på knappen ovan för att komma till formuläret.

  • Tidig anmälan, senast den 1 juni: 4000 kr (exklusive moms)
  • Sen anmälan, efter 1 juni: 4500 kr (exklusive moms)
  • Studerande (även doktorander): 2500 kr (exklusive moms)

Den som inte kan eller vill resa till Stockholm har möjlighet att ta del av ett urval av konferensens presentationer på distans. Vi önskar att alla som ska hålla en presentation är på plats i Stockholm (men detta kan komma att ändras framöver beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer). Läs mer om att delta på distans. Distansdeltagare betalar en reducerad avgift:

  • Distansdeltagande: 2500 kr (exklusive moms)

Konferensen betalas genom faktura, som skickas ut vid slutet av månaden. Fakturan skickas till den fakturaadress som du uppger vid anmälan. Ha därför en denna adress redo, samt ditt lärasätes organisationsnummer (ifall detta är aktuellt). Om du har frågor kan du vända dig till nu2020@sh.se

Om du skulle få förhinder att delta är vi tacksamma om du anmäler detta till adressen nu2020@sh.se. Obs! Efter den 1 september 2020 är det tyvärr inte möjligt att få tillbaka avgiften vid en eventuell avanmälan.

Välkommen med din anmälan!