Nätverka och umgås

Att nätverka och umgås är viktigt på en nu-konferens – också när mötet är digitalt. Vi har därför planerat in eftersnack alldeles efter plenarerna och de inbjudna talarna, där vi delar in alla som vill stanna kvar en stund i breakout rooms. Fem Zoom-rum håller öppet under lunch för den som vill småsnacka med en kollega och vi vill uppmuntra er att utforska deltagarlistan och bjuda in gamla och nya bekanta till enskilda Zoom-möten. I sociala medier får du gärna tagga konferensen med #nu2020se

Vi använder Padlet, en digital och interaktiv anslagstavla. Här kan du skriva kommentarer på konferensens sidor och få svar från andra konferensdeltagare. Vi tipsar om att t.ex. lägga in en kontaktannons eller fråga efter litteraturtips eller nya samarbeten. Vi har en Padlet öppen varje dag och de modereras av två kommunikatörsstudenter vid Södertörns högskola. Sidorna raderas efter konferensen.

Onsdagens Padlet

Torsdagens Padlet 

Fredagens Padlet

Missa inte heller Studio NU2020, som du hittar i vårt digitala schema. Här kommenterar Maria Wolrath Söderberg (lektor i retorik och föreståndare för Högskolepedagogiska utvecklingsenheten, Södertörns högskola) och Alexis Engström, (CEMUS, Centre for environment and development studies, Uppsala universitet), dagens händelser vid olika tidpunkter. Det är också dessa två som får besök av komikern Jacke Sjödin under fredagen.

Sitt inte stilla för länge!

En Zoom-konferens kan vara en mastig upplevelse för kroppen. Men det finns alternativ till kontorsstolen: ta en promenad och ta del av konferensen i dina lurar under t.ex. panelsamtalen eller de muntliga presentationerna. Utforska också gärna styrgruppens lista med Youtube-gympa, som nås via programmet under rubriken gympa och på följande länk: styrgruppens bästa gympa. Mycket nöje!